top of page
kantoor

KANTOOR

De Fré Advocaten is een kantoor waar bewust gekozen wordt voor ervaring en enthousiasme. 

Issabel De Fré is sedert 2011 actief als advocaat. Na haar afstuderen als master in de rechten aan de KU Leuven begon zij reeds tijdens haar stage een eigen advocatenkantoor te Leuven in associatie met Walter Damen.
 
Issabel De Fré heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht en luchtvaartrecht, met een bijzondere expertise en interesse in het seksueel strafrecht. Zij geniet dan ook een zorgvuldig opgebouwde reputatie door de know how en souplesse waarmee zij te werk gaat binnen deze vaak zware thema’s die een persoonlijke benadering van elke cliënt vereisen.
Zij is het type advocaat dat zich zowel binnen als buiten de rechtszaal niet laat omver blazen, dit door de touwtjes in handen te nemen en niets aan het toeval over te laten.

Daarnaast werd Issabel De Fré in 2018 benoemd als rechter bij de kamer van Eerste Aanleg bij de KBDB en is zij docent Supralat, een opleiding met het oog op de training van advocaten die bijstand verlenen bij verhoren van verdachten door de politie.
 
Zij vestigde in 2019 een nieuw kantoor te Antwerpen en een secundair kantoor te Haaltert.

 

                                                                   Visie
 
De correspondenten van het kantoor hebben een sterke reputatie in elk van hun specialisaties. Zij zijn ieder gedreven, correct, praktisch en zijn er zich van bewust dat de huidige rechtzoekende vooral een eerlijk antwoord wilt en liefst een pragmatische oplossing voor zijn of haar probleem.
 
Procederen om te procederen is dan ook absoluut niet hun doel, integendeel. Het kantoor doet haar uiterste best voor de cliënt, zonder te vervallen in procedureoorlogen waarbij uiteindelijk geen resultaat wordt bereikt. In dit kantoor komt de rechtzoekende en zijn of haar belang op de eerste plaats.
 
Inzet, discretie en transparantie zijn essentieel voor de manier waarop de cliënt begeleid en vertegenwoordigd wordt. Deze principes vormen immers de basis voor elke duurzame en respectvolle samenwerking.

advocaten

Issabel De Fré

Issabel De Fré

Linked In pagina Issabel De Fré

PRAKTIJKDOMEINEN

Algemeen strafrecht en seksueel strafrecht

Straf(proces)recht

Het kantoor levert een uiterst gedreven bijstand in alle materies aangaande het strafrecht: misdrijven inzake verdovende middelen, levens– en geweldsdelicten, zedenzaken, vermogensdelicten, witwas,…

 

Familierecht

Familierecht

Wij nemen uw belangen waar in een brede waaier van materies: echtscheidingen, erfenissen, adopties, naamswijzigingen, etc.

Vennootschapsrecht

Handelsrecht

Het kantoor heeft de nodige expertise opgebouwd met betrekking tot de bijstand van zelfstandigen en vennootschappen voor de invordering van facturen, het formuleren van ingebrekestellingen en het opstellen van verscheidene overeenkomsten.

Verkeersrecht

Verkeersrecht

Wanneer u zich dient te verantwoorden voor de politierechter ingevolge een snelheidsovertreding of een verkeersongeval staan wij U bij met de nodige expertise.

Luchtvaartrecht

(On)bemande luchtvaart
Het kantoor beschikt over de nodige kennis en expertise met betrekking tot de regelgeving in de luchtvaart, het wettelijk kader rond het besturen van drones, de nodige vergunningen en beperkingen hieromtrent.

Praktijkdomeinen

Tarieven

Betaling via uw verzekeraar

Zonder het vaak zelf te weten beschikt u over een gratis tussenkomst van een raadsman op basis van een polis rechtsbijstand (verbonden aan bv. uw familiale verzekering of motorrijtuigenverzekering). Wij onderzoeken voor u of uw rechtsbijstandverzekeraar een gratis tussenkomst van een raadsman voorziet. Is dit het geval, dan worden onze kosten en erelonen normaliter integraal ten laste genomen door de rechtsbijstandverzekeraar.

 

Betaling op basis van een uurtarief

U betaalt een voorschotprovisie en er wordt gefactureerd op basis van een uurtarief dat in onderling overleg op voorhand wordt vastgelegd.

 

 

tarieven

Media

media

Issabel De Fré over de gevolgen van kindermisbruik in De Afspraak (één)

media

Issabel De Fré over procedurefouten in Volt (Eén)

Issabel De Fré
"Ik vind nog altijd dat Bart De Pauw te streng gestraft is."
Pichal
Toen als slachtoffer, nu als hoofdverdachte in zaak-Pichal.
Issabel De Fré - Walter Damen
25-jarige Nederlander verdacht van steekpartij vrij onder voorwaarden

De Leuvense raadkamer heeft vrijdagnamiddag de 25-jarige Nederlander die verdacht wordt van de steekpartij in de Brabançonnestraat in Leuven vrijgelaten onder voorwaarden. Aangezien het parket ...

 

Assisen

Dubbele roofmoord Tienen: aanhouding neef Willy M. (34) verlengd

 

De Leuvense raadkamer heeft deze namiddag de aanhouding van de 34-jarige verdachte van de dubbele roofmoord in Tienen met dertig dagen verlengd. Volgens de advocaten van de verdachte heeft de man....

 

Contact

De Fré Advocaten

 

Henri Engelslei 11

2900 Schoten

info@defre-advocaten.be

Gsm: +32 476 34 97 64

Ondernemigsnummer : 0763.801.754
Kantoorrekening: BE47 0689 4047 8580
Derdenrekening: BE48 0689 3230 5827

 

contact
bottom of page